Розенбаума не злякала епідемія в Україні, а шоу "Україна має талант" таки перенесли

— 3 листопада 2009, 16:01

У п'ятницю 30-го жовтня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко оголосила про заборону приводити масові заходи у зв'язку з епідемією грипу.

Наразі деякі виступи та концерти вже скасовано, а деякі відбудуться за планом, повідомляє Інтерфакс.

Так, в Національному палаці мистецтв "Україна" скасовано проведення Фестивалю мистецтв України - творчих звітних виступів обласних колективів. Однак заплановані комерційні проекти глядачі все ж таки зможуть побачити.

"Секретаріат президента скасував творчі звіти обласних колективів. Через три тижні має бути затверджено новий графік", - повідомили у вівторок в адміністрації Палацу "Україна".

Зокрема, 3-го листопада відбудеться виступу шоу-балету "Todes". Також з головної сцени країни заспіває й Олександр Розенбаум (5-6 листопада). За планом пройдуть концерти оркестру Гленна Міллера (7 листопада) та "Студії Квартал-95" (9-10 листопада).

В адміністрації палацу "Україна" зазначили, що "за бажанням самого організатора захід може бути скасований".

Що ж стосується квитків, то незважаючи на нормальний рівень їхнього продажу, "деякі люди, які придбали квитки, не хочуть відвідувати захід".

В міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) повідомили, що конкурс "Україна має талант", запланований на 5-6 листопада, перенесено на 10-11 грудня. А вистава "Пігмаліон" взагалі скасовується. Такі рішення приймають саме організатори заходів.

У Київського му палаці спорту розповіли, що "локальні заходи проводяться, масовій ні". Однак 1-го листопада таки відбувся концерт груп DDT і "Брати Карамазові". Концерт відвідали близько 4 тисяч глядачів.

Заступник директора Центру культури і мистецтв національного авіаційного університету Ігор Антух повідомив, що "концерти перенесено на грудень", додавши, що новий графік "затверджує сам організатор".

Реклама:

Головне сьогодні