Найстаріші розлучені: пара розійшлася у віці 98 років

— 9 листопада 2009, 13:31

Жителі Британії Берті та Джессі Вуд офіційно розірвали 36-річний свій шлюб, коли їм обом лишалося два роки до 100-річчя, повідомляє The Telegraph.

Закохані одружилися у 1972-му році, маючи досвід попередніх шлюбів. Проте у 2008-му році, коли і Берті і Джессі було по 97-років, вони вирішили, що варто припинити стосунки.

За словами сусідів колишнього подружжя, наразі місіс Вуд живе сама і користується допомогою доглядальниці. Що ж стосується її екс-чоловіка Берті, то він помер незадовго до свого 99-річчя.

65-річна донька місіс Вуд Поліна Роу та син покійного містера Вуда Теренс від першого шлюбу відмовляється коментувати розлучення своїх батаків.

До речі, люди похилого віку не лише прагнуть розлучення, а й з радістю йдуть під вінець.

Так, одними з найстаріших молодят у світі вважається пара з Великобританії. 94-річний Лес Атвілл та 87-річна Шейла Уолш одружилися минулого місяця.

Перш ніж узаконити свої стосунки пара зустрічалася чотири роки.

"Прибиральниця Леса розповіла мені про нього і це звучало непогано. Але потім вона зазначила, що йому 90 років і я подумала: "О ні, я не впевнена", - поділилася спогадами наречена Шейла Уолш.

"Але коли ми зустрілися, це був він. Це було кохання з першого погляду", - додала щаслива жіночка.

Та світовий рекорд найстаршої подружньої пари, яка й досі разом, залишається у французького подружжя - Франсуа Фернандеса та Мадлен Франсінеу. Закохані одружилися у 2002-му році. Наразі чоловікові 96 років, а жінці 94.

Реклама:

Головне сьогодні