В Обухові прибиральниця спалила близько тисячі копій земельних актів

— 27 листопада 2009, 18:13

Про це у п'ятницю заявила Департаменті зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області, повідомляє УНІАН.

За інформацією ЦГЗ, днем раніше перед тим, як стався інцидент, до відділу прибули співробітники державного Земельного кадастру, які привезли та мали передати офіційні копії земельних актів. Більшість з документів до кінця робочого дня вони встигли передати, а інші, які залишились недооформленими, склали в коробку і залишили в одному з кабінетів.

Як зазначили в обласній міліції, вранці одна з прибиральниць, побачивши цю коробку, винесла її в коридор, а інша забрала її разом з іншими коробками зі сміттям, винесла на вулицю і підпалила.

Наразі міліція зібрала з цього приводу відповідні матеріали, які будуть передані в Обухівську районну прокуратуру в порядку ст. 97 Кримінально-процесуального Кодексу для прийняття прокуратурою рішення порушувати чи не порушувати кримінальну справу за фактом ознак злочину передбаченого ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Як зазначили в ЦГЗ, вогнем пошкоджено приблизно 1 тис. копій земельних актів.

Реклама:

Головне сьогодні