"Міс Світу 2009" стала дівчина з Гібралтару. Відео

— 14 грудня 2009, 12:11

Фахівець з кадрів була оголошена переможцем після перемоги у конкурсі купальників.

Першою віце-міс Світу-2009" стала "Міс Мексика" Перла Белтрен, а "Другою віце-міс" назвали "Міс Південна Африка" Татум Кешвар

Переможниця не могла розповісти журналістам, якими є її плани на майбутнє тепер, коли її визнали найкрасивішою дівчиною у світі, повідомляє USA Today з посиланням на АР.

Про найкрасивішу дівчину відомо, що вона знає англійську мову, любить подорожувати і планує активно займатись кар'єрою у якійсь великій компанії.

Фінал конкурсу краси "Міс Світу-2009" пройшов у Південно-Африканському Йоханнесбурзі.

Церемонію провели з розмахом, вона відображала місцевий африканський колорит.

Тим часом місцеві ЗМІ розкритикували з критикою на власті Йоханнесбурга, які витратили 12 мільйонів доларів на організацію конкурсу, але при цьому не можуть забезпечити прості потреби бідних верств населення.

Вперше конкурс "Міс Світу" пройшов у 1951 році. Найчастіше титул завойовували красуні з Венесуели та Індії: представниці цих двох країн вигравали боротьбу за корону по п`ять разів, додає Лента.ру.

Як зазначає TabloID, українська конкурсантка "Міс Україна-2009" Євгенія Тульчевська не увійшла навіть до десятки красунь.

Нагадаємо, "Міс Світу 2008" стала росіянка Ксенія Сухінова. "Міс Світу 2007" була названа нетрадиційно висока китаянка Чжан Дзилінь.

Міс Світу 2009 та дві віце-міс

Усі фото АР, Reuters

Реклама:

Головне сьогодні