Сосисочна потрапила до списку найбільш вишуканих ресторанів Європи

— 25 грудня 2009, 14:48

Гамбурзька сосисочна Curry Queen поламала усі стереотипи. Як зазначили критики, власникам цього закладу харчування вдалося "надати цій класичній забігайлівці такого шарму, що вона відповідає навіть вишуканим смакам", повідомляє "Німецька хвиля".

"Коли ми отримали лист, в якому йшлося про нашу відзнаку за "видатні досягнення", ми спершу не повірили. Ми подумали, що це жарт", - зізнався співвласник Curry Queen Саша Баслер.

Але у редакції путівника не жартують. Йдеться про сенсацію у ресторанному світі: гурманам рекомендували відвідати сосисочну. Хоча самі власники називають свій заклад "сосисочним рестораном".

Ідея відкрити такий заклад прийшла абсолютно раптово, згадує новоспечений ресторатор Бьянка Габерманн.

"Ми на той момент вже давно захоплювалися куховарством, навіть брали участь у декількох любительських конкурсах. Приміром на міжнародних змаганнях у Шанхаї і Кейптауні ми виходили у фінал. Нам подумалося: а чому би не спробувати щось нове? Ми відчували, що є вільна ніша: закусочна вищого класу", - зауважив Габерманн.

Рішення визріло і пара після 15 років залишила роботу у музичній індустрії. Вже за кілька місяців після народження ідеї у сосисочній преміум-класу обідали перші відвідувачі.

Найбільшою несподіванкою для гостей став вишуканий інтер'єр, головною родзинкою якого стали розкішні оленячі роги. Гостей приймають за масивними дерев'яними столами, у сніжно-білому керамічному посуді подають ексклюзивні ковбасні витвори. Звісно, з використанням виключно біо-компонентів.

Сосиски-гриль смажать на розпеченому вулканічному камінні. Однак крім інтер'єру, відвідувачі цінують також унікальне розмаїття сосисок і соусів.

"Головне, звісно, якість. Але вражає насамперед те, що можна вибрати з численних видів прянощів каррі. Сосиски просто супер-смачні! А інтер'єр - суперзатишний! Це дуже оригінальна задумка, зробити більш вишукану закусочну", - ділиться враженнями один з відвідувачів.

Реклама:

Головне сьогодні