Донька найбагатшої жінки Європи судиться з матір’ю за гроші

— 3 грудня 2009, 11:38

56-річна Франсуаза Беттанкур-Майерс впевнена, що її мати не усвідомлювала, що робить, коли подарувала другу 1 мільярд євро зі свого 13-мільярдного статку.

Її адвокати почали судовий розгляд в Парижі, повідомляє ВВС.

Однак Лілліан Беттанкур не згодна з твердженням, що вона стала жертвою шахрая.

За словами Беттанкур, вона була при здоровому розумі і тверезій пам'яті, коли передавала гроші та подарунки 62-річному фотографу Франсуа-Марі Баньє протягом декількох років.

Адвокат дочки мільярдерки Олів'є Метцнер заявив, що його підзахисна намагається "лише захистити Лілліан Беттанкур" від охочих скористатися її станом у своїх цілях.

У свою чергу, адвокат Беттанкур звинуватив її дочку в спробі захопити контроль над фінансами матері. Джерела в оточенні родини стверджують, що мати і дочка не спілкуються між собою.

Згідно з рейтингом журналу Forbes, Лілліан Беттанкур займає 21-е місце в списку найбагатших людей світу, в основному завдяки їй належить 30% акцій компанії L'Oreal.

Її донька Франсуаза звинуватила Франсуа-Марі Баньє в тому, що він нібито вимагав великі суми у Лілліан. Справа розглядатиметься в суді наступного тижня.

Сам Баньє відмовився коментувати висунуті проти нього звинувачення.

В інтерв'ю рік тому Лілліан Беттанкур з гнівом відкинула припущення, що її друг-фотограф обдурив її: "Моя дочка повинна зрозуміти, що я вільна жінка".

Реклама:

Головне сьогодні