Найбагатші голлівудські пари: Пітт і Джолі лише треті

Пара, яка тихенько одружилась у 2008 році не лише співає пісні, які є найбільшими хітами чартів, але й активно виступає по всьому світі і пропагує продукцію кількох компаній.

Уся ця робота, звісно, добре оплачується. За вказаний період часу подружжя заробило в сумі 122 мільйони доларів.

Цьогорічний рейтинг Forbes голлівудських пар, які заробили найбільше за рік, включає акторів, музикантів і професійних спортсменів. Журналісти видання дізнались від менеджерів зірок, їхніх продюсерів і юристів суми, які знаменитості отримали за зйомки у фільмах, турне, продажі альбомів, професійну спортивну гру, створення власної лінії одягу та зйомки в рекламі.

Бейонсе з чоловіком
Так, Бейонсе Нойлз заробила значно більше, ніж її коханий. Співачка за рік отримала загалом 87 мільйонів доларів прибутків, тоді як її чоловік - "лише" 35. Як нагадує видання, минулого року ця пара теж очолювала аналогічний рейтинг, щоправда, і Бейонсе, і Jay-Z тоді заробили приблизно однакову суму.

На другому місці у списку Forbes - Харрісон Форд і його подруга Калісто Флокхарт, які разом заробили 69 мільйонів доларів. Відрив від першого місця у цієї пари суттєвий - аж 53 мільйони.

Майже всю зароблену парою суму становить гонорар за роботу Харрісона Форда над стрічкою "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа". Загалом за неї актор отримав 65 мільйонів доларів. Його подруга заробила решту суми на шоу "Брати і Сестри" на телеканалі АВС.

На третьому місці - Бред Пітт і Анджеліна Джолі. Впливова пара заробила загалом 55 мільйонів доларів, цю суму можна поділити між акторами приблизно порівну. Пітт заробив на зйомках "Загадкової справи Бенджаміна Баттона", а Джолі - за роль в "Особливо небезпечному", і у фільмі "Сіль" (Salt), що ще не вийшов на екрани.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт у рейтингу треті. Фото Reuters
Уіл Сміт і його дружина Джада Пінкетт опинились на четвертій сходинці рейтингу з 48 мільйонами доларів. Як пише Forbes, Сміт є тим актором, який навіть у часи кризи може вимагати і розраховувати на оплату у сумі 20 мільйонів. Його дружина непогано заробила на озвученні бегемота Глорії з мультику "Мадагаскар" та за роботу над "Секретним життям бджіл". Крім того, пані Сміт сама продюсує фільми.

Замикають ТОП-5 цього рейтингу Девід і Вікторія Бекхем. За період з червня 2008 по червень 2009-го вони заробили 46 мільйонів доларів. Більшу частину цих коштів заробив футболіст.

Девід та Вікторія Бекхем

Том Хенкс та Ріта Вілсон - шості зі спільними заробітками у сумі 35,5 мільйонів. Бредвінером у сім'ї звісно, є Том Хенкс. Він непогано заробив за гру в "Ангелах і Демонах", а цього літа він знову озвучить Вуді в "Історії Іграшок 3".

На сьомому місці - Еллен ДеДженерес, яка веде популярне ток-шоу, та Портія де Россі, яка теж є зіркою американського телебачення. Пара заробила загалом 36 мільйонів.

Джім Керрі та Дженні Маккарті - восьмі. Пара заробила 34 мільйони доларів.

Том Круз і Кеті Холмс лише дев'яті з 33,5 мільйонами. З цієї суми найбільше (33 мільйони) заробив Том Круз.

Том Круз та Кеті Холмс
Фронтмени гурту Coldplay Кріс Мартін з акторкою Гвінет Пелтроу за рік заробили 33 мільйони. Це забезпечило їм десяту сходинку рейтингу. Найбільше грошей у сім'ю приніс співак - альбом гурту "Viva la Vida" був проданий 2,6 мільйонним тиражем.

Сара Джесіка Паркер і Метью Бродерік поклали до кишені загалом 29 мільйонів і опинились одинадцятими у цьогорічному рейтингу голлівудських пар, які заробили найбільше.

Сара Джесіка Паркер та Метью Бродерік з дітьми
На дванадцятому місці - Тім МакГро та Фейт Хілл з 28 мільйонами, на тринадцятому - Єва Лонгорія та Тоні Паркер. "Відчайдушна домогосподарка" Лонгорія ще й знялась у рекламі L'Oreal, Samsung та Bebe.

Кетрін Хайгл та Джош Келлі - чотирнадцяті з 20 мільйонами, Ніколь Кідман і Кейт Урбан - п'ятнадцяті (з 17 мільйонами).

Фото Reuters, Showbiz Spy, Thе Associated Press" з сайту "E!Online", The Associated Press,

Реклама:

Головне сьогодні