Українські багатії клали під ялинки шуби та сумки з крокодила

— 22 січня 2010, 12:54

Власники київських бутіків розкішного одягу розповіли, що ж купували на свята собі та своїм близьким заможні українці, пише газета "Факты и комментарии".

"Найпопулярнішим новорічним подарунком для жінок були шуби - шиншилові, соболині, норкові", - розповіла власниця одного зі столичних бутіків одягу та аксесуарів Наталя Воронова.

За її ловами, практично всі моделі, які були і є в магазині - в одному екземплярі. Середня вартість "хутряного золота" - 60 тисяч євро.

"До речі, чоловіки розкупили напередодні Нового року шуби і для себе. Особливо популярними виявилися хутряні курточки та шуби "до підлоги", - додала власниця бутіку.

Так само як і узвичаєних магазинах, елітні крамниці також зробили святкові знижки. Тож заможні українці буквально зносили з полиць уцінені товари.

"Наприклад, чоловічі сумки з крокодилячої шкіри, уцінені з 20 до 12 тисяч євро, "розлетілися", як гарячі пиріжки". Клієнти купували їх не замислюючись", - зізналася Воронова.

Так само ходовими товарами на подарунки були печатки вартістю від 300 до 2,5 тисяч євро, краватки за 150-300 євро, сонцезахисні окуляри за 400 євро, чоловічі сорочки за ціною до тисячі євро, жіночі шовкові блузи та сукні по 4 тисячі євро.

Для своїх чад багатії також не шкодували грошей. Так, найпопулярнішими подарунками для дівчаток були шубки з шиншили, в'язаних норки і соболя. Обійшлися вони батькам по 6 тисяч євро.

Хлопчикам в якості подарунків купувалися кітелі і курточки по тисячі євро, а також запонки по 400 євро.

За словами власниці крамниці, як і минулого року неабиякою популярністю користувалися хутряні іграшки: зайчата з шиншили по 7 тисяч євро, собачки - по 2 тисячі євро, норкові ведмежата з очима та носиками з гірського кришталю - по 500 євро.

Реклама:

Головне сьогодні