7-річна королева "сексуального шоу" в Ріо не витримала уваги

— 15 лютого 2010, 17:44

Семирічна Джулія Ліра, що очолювала процесію школи самби "Unidos do Viradouro" під час щорічного карнавалу в Ріо-де-Жанейро, розплакалася через велику кількість націлених на неї фотокамер, повідомляє агентство The Associated Press.

На початку карнавалу, коли дівчинку, вдягнену у спідницю з пір'ям, представили глядачам, вона всміхалася.

"Вона щаслива та готова танцювати", - заявив перед початком шоу батько Джулії Марко Ліра.

Але спокійно протанцювала дівчинка лише десь 45 метрів.

Потім, коли Джулію оточили десятки фотографів та операторів, вона розплакалася та кинулася на шию представниці школи, що її супроводжувала. Дитину одразу ж забрали подалі від журналістів.

Джулія Ліра під час карнавалу в Ріо. Фото АР

Незважаючи на підтримку тата та втішання мами, дівчинці не одразу вдалося опанувати себе і повернутися назад та прийняти увагу преси спокійно, як належить королеві.

Нагадаємо, рішення керівництва школи самби зробити королевою 7-річну дитину викликало широкий суспільний резонанс. Правозахисники вимагали заборонити дитині виконувати цю роль, адже королева самби - це є секс-символ свята. До того ж, костюм дівчини, яка очолює процесію, зазвичай є не по-дитячому відвертим.

Проте суд все ж таки дозволив Джулії стати королевою, взявши з її батька, який є керівником школи самби, обіцянку, що костюм її буде пристойним, і сама вона увесь час перебуватиме під наглядом.

Реклама:

Головне сьогодні