Колумбійську модель оголосили у міжнародний розшук

— 25 лютого 2010, 16:40

Колишня манекенниця з Колумбії Анхі Сансельменте Валенсія оголошена у міжнародний розшук за те, що керує однієї з найбільших банд у світі, яка розповсюджує наркотики.

30-річна модель підозрюється у вербуванні красивих жінок та використанні їх для транспортування наркотиків до Європи та Північної Америки, передає The Telegraph.

На думку правоохоронців, більшість завербованих Валенсією наркокур'єрів - це моделі, які беруть участь у міжнародних конкурсах краси та показах мод.

Дівчата чи не щодня літали до різних країн на покази і перевозили з собою наркотичні речовини.

Вважається, що Анхі Сансельменте залишила модельний бізнес і почала займатися наркотиками після того, як розійшлася зі своїм коханцем - мексиканським наркобароном на прізвисько Монстр.

Та незаконний синдикат красуні був розкритий після того, як у грудні минулого року в аеропорту Буенос-Айреса було затримано 21-річну підопічну Валенсії. Тоді у манекенниці-наркокур'єра було вилучено 55 кілограмів кокаїну.

Наразі 30-річна Анхі Сансельменте може переховуватися в Аргентині чи Мексиці.

Правоохоронці спробували знайти екс-модель за документами її пса. Але виявилося, що чотирилапий друг жінки зареєстрований за адресою, де розташований закинутий склад.

Реклама:

Головне сьогодні