Чоловік вбив жінку за політичні розбіжності

— 26 лютого 2010, 17:47

Справжній переполох стався нещодавно в одному з сіл Обухівського району, що на Київщині. Там 55-річний Григорій, хильнувши зайвого, прямо на вулиці застрелив 38-річну Олену, повідомляє прес-служба МВС в Київській області.

28-річний Ігор зі своєю подругою Оленою приїхали до села, щоб відпочити на дачі.

Чужинці не надто сподобалися місцевому мешканцю Григорію, тож він вирішив задати Ігореві питання на дещо слизьку тему - про політику.

Коли ж парубок відповів, що вболіває за сили, відмінні від симпатій Григорія, чоловік, який був на підпитку, кинувся в бій.

Вибігши на вулицю, він з кулаками налетів на хлопця, а відчувши перевагу молодості, схопився за пістолет. На жаль, у цей момент до чоловіків кинулася Олена, аби закрити коханого собою. У результаті куля потрапила в жінку.

П'яний чоловік спробував сховатися в лісі на місцевому сміттєзвалищі. Але вже за дві години міліція схопила Григорія.

Та чоловік до останнього не давався в руки правоохоронців, захищаючись ножем. Однак працівникам міліції таки вдалося приборкати селянина.

А під час затримання в нього знайшли ще п'ять одиниць вогнепальної зброї різного віку та призначення.

Як розповів начальник сектору карного розшуку Обухівського районного відділу Оленда Тарас Миколайович, зловмисник не протверезів навіть коли потрапив до відділку - поводив себе неадекватно, і, вочевидь, зовсім не розумів що накоїв.

Коли ж на наступний день селянину сказали, що Олена померла від втрати крові, тоді й почалися сльози розкаяння. Мовляв, і чуже життя загубив, і своє, і своєї родини.

Наразі стосовно Григорія порушено кримінальну справу за статтею 121-2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зброя ж була вилучена та направлена на експертизу. Проте, за попередніми даними можна сказати, що постріл був скоєний з пістолету типу "Наган" 1917 року.

Реклама:

Головне сьогодні