У московському метро міліціонер вистрілив у пасажира

— 19 березня 2010, 10:44

Інцидент стався приблизно о 20.20 у четвер, повідомили у центрі оперативного інформування ГУВС Москви. За словами чергового, у вагоні метро між двома пасажирами - "молодим і більш старим" - зав'язалася сварка, повідомляє Газета.ру.

З'ясовувати стосунки вони продовжили на "Тимірязівській". Разом з ними на платформу вийшла "дівчина молодого хлопця".

"У результаті той, хто молодший, бризнув в обличчя своєму опоненту газовим балончиком", - розповідають в ГУВС.

Той у відповідь вихопив травматичний пістолет і вистрілив у свого кривдника, але через те, що був засліплений газом, потрапив в його дівчину.

"Куля по дотичній відскочила від руки і потрапила дівчині в гомілку", - уточнили в ГУВС.

У міліції розповідають, що події розвивалися дуже швидко. Як тільки двоє конфліктуючих чоловіків вийшли з вагону метро, до них попрямував чергові на станції правоохоронці. Але запобігти травмуванню дівчини вони не встигли.

Як повідомило ІТАР-ТАРС інформоване джерело в правоохоронних органах, чоловік, що стріляв, виявився полковником міліції, який працює у Департаменті охорони громадського порядку (ДОГП) МВС.

У ГУВС коментувати цю інформацію відмовилися. Черговий сказав, що дівчину з раною гомілки і чоловіка з хімічними опіками очей було госпіталізовано.

"Їм надали необхідну допомогу, допитали і відпустили додому", - додали в ГУВС. Кримінальну справу проти будь-кого з учасників конфлікту слідчий відділу поки не порушував.

Впродовж останніх двох місяців це вже другий випадок, коли співробітник ДОГП стріляє в громадському місці.

Раніше генерал-майор Євген Новиков стріляв під ноги охоронцям одного з приватних підприємств Москви. Конфлікт виник через те, що майор припаркував своє авто біля офісу одного з ПП, де охоронці наглядали за товаром, який там зберігався після закриття Черкізівського ринку.

Реклама:

Головне сьогодні