Доступ до сайтів газет Times і Sunday Times влітку стане платним

— 26 березня 2010, 13:00

Керівництво компанії News International, якій належать видання, заявило, що одноденний доступ до інформації на сайті обійдеться користувачам в один фунт, тижнева підписка буде коштувати два британських фунти, повідомляє ВВС.

Це рішення знаменує собою початок нового етапу в боротьбі за читацьку аудиторію, і інші учасники ринку будуть найуважнішим чином стежити за його наслідками.

За словами глави News International Ребеки Брукс, рішення про введення платного доступу - важливий крок у справі перетворення новинного бізнесу в економічно привабливе підприємство.

Брукс заявила, що цей крок робиться в критичний для журналістського співтовариства момент. "Ми пишаємося нашою журналістикою і без зайвої скромності можемо сказати, що в ній є цінність", - додала глава компанії.

Нові сайти обох видань повинні з'явитися на початку травня, зараз їх зміст публікується на загальному порталі Times Online.

ВІДЕО ДНЯ

Зареєструвавшись на платних сайтах, у передплатника буде можливість деякий час користуватися ними безкоштовно з ознайомлювальною метою.

Заплативши за повний доступ до одного з двох сайтів, користувачі зможуть заходити на обидва.

Реклама:

Головне сьогодні