У Чернігові ловлять маніяка. Міліція просить посидіти вдома

— 21 квітня 2010, 12:49

Скоріше за все, убиті стали жертвами психічно хворої людини. На жаль, такі злочини є найбільш складними, адже їх дуже важко попередити та розкривати, зазначають у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Зазвичай, вони не мають чітко вираженого умислу, є спонтанними, не піддаються жодному логічному поясненню.

Чернігівський гарнізон міліції над розкриттям злочинів працював усю ніч, був відпрацьований значний кримінальний масив регіону, однак розкрити ці страшні вбивства поки що не вдалося.

Наразі з МВС до Чернігова виїхали найкращі оперативники карного розшуку, група слідчих на чолі з першим заступником начальника Головного слідчого управління, криміналісти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Буде повторно проведено огляди місця події, інші оперативно-слідчі дії.

Зі слів очевидців вдалося описати зовнішність підозрюваного у скоєнні цих страшних вбивств. Прикмети нападника: вік 25-30 років, зріст 175-180 сантиметрів, дуже худорлявої статури, має коротко стрижене волосся. Був одягнений у чорну куртку, ймовірно, з капюшоном. В руках мав лопату з коротким держаком. Його бачили повністю заюшеним кров'ю своїх жертв.

Міліція звертається до всіх, хто помітить чоловіка, схожого на підозрюваного у скоєнні вбивств, негайно телефонувати за телефоном "102".

У жодному разі не намагатися затримати його самостійно або вступати з ним в будь-який контакт. Це надзвичайно небезпечно.

Міліція нагадує, що поведінка людей з хворою психікою важко передбачувана, вони поводяться неадекватно, різко змінюють настрій. Загострення таких хвороб є сезонним - весною та восени.

Тож міліція звертається до всіх громадян бути особливо обережними та пильними, утриматися від пересувань безлюдними місцями поодинці, не відпускати дітей гуляти на вулиці без нагляду дорослих.

Реклама:

Головне сьогодні