Андрухович присвятив Партії регіонів пісню

— 26 квітня 2010, 18:04

Так, днями Юрій Андрухович дав концерт разом з гуртом "Карбідо", яким вони закінчили тур на підтримку нового спільного диску "Цинамон".

Юрій Андрухович каже, що в усіх шести містах (Івано-Франківськ, Львів, Вінниця, Одеса, Дніпропетровськ та Київ) їх приймали добре.

Загальне враження від аудиторії: публіка спочатку не знала як поводитися, як сприймати те, що відбувається на сцені, але, за словами автора, на 20 хвилині з`являлося і викристалізовувалося розуміння.

Письменник зауважив, що для нього цей поворот був зворушливим і цікавим. Андрухович не погоджується, що це якась золота середина, така собі суміш рок-концерту з літературним вечором.

На концерті у Києві прозвучали не лише треки з нового альбому, а й уже відомі "хіти": "Козак Ямайка" і "Зеленая ліщинонько".

Не обійшлося і без політичної гострої "приправи" - композицію "Without you" (у народі більше відому як "Знову курва радіо телебачення преса") Юрій Андрухович присвятив Партії регіонів.

Завершуючи словами "російським рублем усіх купили", письменник все ж оптимістично заявив, що сподівається, що наступний концерт у цьому залі не буде проходити на тлі двоголового орла.

За матеріалами УНІАН

Реклама:

Головне сьогодні