Британець зірвав джекпот у понад 123 мільйони доларів

— 17 травня 2010, 11:52

Щасливий лотерейний квиток наразі проходить офіційну перевірку. Новоспечений мільйонер вже в понеділок зможе одержати свої грошенята, вважає The Daily Mail.

Видання навіть поквапилось підготувати перелік того, що зміг би придбати володар виграшу. Наприклад, йому б з лишком вистачило коштів, аби придбати футболіста Кріштіану Роналдо - адже у 2009-му році клуб Реал Мадрид заплатив за нього "лише" 80 мільйонів фунтів.

Також щасливчик міг би купити собі два боїнги, 410 будинків або ж просто витрачати по чотири з половиною тисячі щодня протягом наступних 50 років.

[L]

Нинішній переможець стане 789-м у цьогорічному списку багатіїв Великобританії, за версією "Sunday Times".

Лише на трішки його випереджають співак Роббі Вільямс та барабанщик The Rolling Stones Чарлі Уоттс, які "коштують" по 85 мільйонів фунтів стерлінгів.

Проте, вочевидь, доведеться посунутися актору серу Шону Коннері з його 80 мільйонами, рок-легенді Джиммі Пейджу (75 мільйонів) та коміку Роуену Аткінсону, який має 70 мільйонів фунтів.

Простому британському робітнику з середньою зарплатнею довелося б гарувати понад три тисячі років, аби заробити 84,4 мільйони фунтів. До того ж йому, на відміну від переможця лотереї, довелося б ще й сплачувати податки.

Попередніми рекордсменами Euro Millions були Найджел Пейдж та Джастін Лейкок, які у лютому виграли 56 мільйонів фунтів. Щаслива парочка, яка нещодавно побралася, тепер живе у розкішному маєтку із кінозалом, басейном та сауною.

Садівнику Брайану Касвеллу влітку 2009-го поталанило придбати квиток на 24,9 мільйонів фунтів, а подружня пара з Ліверпуля одержала 45,5 мільйонів.

У Euro Millions також грають у Франції, Іспанії, Австрії, Бельгії, Ірландії, Португалії, Люксембургу та Швейцарії, проте досі найбільше таланило саме британцям.

Шестеро мешканців цієї країни вже розділи між собою більше 237 мільйонів фунтів стерлінгів.

Реклама:

Головне сьогодні