Золотий iPad із діамантами за 190 тисяч доларів

— 17 травня 2010, 14:08

За таку іграшку вагою в 2,1 кілограми поціновувачам доведеться викласти майже 190 тисяч доларів, пише The Daily Mail.

Дизайнер з Ліверпуля відомий тим, що обрамляє "must-have" гаджети у дорогоцінні метали та каміння. Його сайт вказує, що "у створенні цього шедевру поєдналися технології найвищого рівня та неперевершена майстерність".

Кропіткий процес, який включає попереднє очищення золота та відливання його у відповідних формах, подекуди займає до шести тижнів.

39-річний Х'юс та його дружина Кетрін почали створювати розкішні гаджети вісім років тому.

[L]

Серед витворів пари - інкрустований діамантами смартфон Blackberrys та позолочена ігрова консоль Nintendo Wii 'Supreme' вартістю у понад 400 тисяч доларів.

Для тих, хто ще не готовий витратити 190 тисяч доларів, Х'юс пропонує більш "бюджетний" варіант - позолочений iPad лише за 3 тисячі доларів.

"Ми пішли до вершини ринку гаджетів. Коли хтось витрачає 80 тисяч фунтів на дорогу машину, він не бажає приїхати додому й побачити в свого сусіда таку саму", - каже Х'юс.

"Йдеться про те, аби мати щось зовсім відмінне, ось чому ми це створюємо. Зокрема, золотий iPad буде чимось фантастичним", - розповідає дизайнер

"Ми розуміємо, що купівля iPad або iPhone - це, у першу чергу, недешево, тому пізніше ми будемо випускати помірніші в ціні позолочені версії наших виробів", - обіцяє він.

Як відомо, на сьогодні найдорожчим телефоном у світі є iPhone, "вдягнений" австрійським ювеліром у біле, жовте та рожеве золото та інкрустований 138 діамантами. Коштує він 1,8 мільйонів євро.

Реклама:

Головне сьогодні