Луганські школярі знімалися оголеними за 25 гривень

— 17 травня 2010, 16:16

Усе почалося з того, що на форумі одного з луганських сайтів з'явилося анонімне послання. У ньому невідомий громадянин висловлював обурення з приводу того, що луганських дітей знімають у порнофільмах - йдеться у повідомленні прес-служби луганської міліції.

При цьому невідомий повідомляв не тільки номер однієї зі шкіл, де навчаються юні "актори", але й називав їхні імена, прізвища та номери класів, у яких вони навчаються.

Анонім стверджував, що "розпусні відеоролики з луганськими школярами виставляють на порносайтах, де будь-який користувач може їх придбати", повідомляє Магнолія ТВ.

У ході перевірки підтвердилося, що "акторами" є учні 7-9 класів однієї зі шкіл міста, а 30-річний підозрюваний знайомився з ними через посередника, яким був один з учнів цієї ж школи. Усього у справі фігурує близько 10 підлітків.

За словами школярів, повідомляють в міліції, росіянин представився їм студентом-дипломником режисерського факультету одного з ВУЗів Росії, якому потрібні відеоролики про здоровий спосіб життя української молоді для захисту дипломної роботи.

Зокрема, він знімав на камеру, як школярі грали в спортивні ігри, плавали в басейні та відвідували сауни, запевняючи підлітків, що знімає їх по пояс.

Кожному зі школярів підозрюваний платив по 25 гривень за участь у зйомках. Він же оплачував відвідування тренажерних залів, басейну та сауни.

У момент зйомок з підлітками в сауні під час чергового візиту підозрюваного в Луганськ він і був затриманий, після чого був зроблений обшук за його тимчасовим місцем проживання.

У бесіді з правоохоронцями затриманий стверджував, що просто відпочивав з юнаками в сауні. Наразі затриманому обраний запобіжний захід - утримання під вартою. Ведеться слідство.

Реклама:

Головне сьогодні