Пілота затримали за спущені штані

— 29 червня 2010, 18:06

Пілот американської авіакомпанії United Airlines був затриманий в міжнародному аеропорту Ріо-де-Жанейро.

Приводом до затримання послужила непристойна поведінка чоловіка - під час огляду співробітник авіакомпанії спустив штани. Про це журналістам повідомив представник авіакомпанії, передає The Associated Press.

Так, під час стандартної процедури огляду співробітники служби безпеки попросили 49-річного пілота Майкла Слінна зняти ремінь і взуття.

У відповідь на це чоловік розсміявся, а потім несподівано спустив штани до щиколоток

Жартівника було затримано, але незабаром випущено. Чоловікові дозволили літати у Вашингтон,, взявши з нього зобов'язання з'явитися в суд при наступному візиті до Бразилії.

Чим була мотивована вчинок пілота, поки не встановлено. На думку бразильської сторони, американець не тільки навмисно знехтував бразильськими законами, а й публічно висміяв співробітників правоохоронних органів.

Це був не перший раз, коли американський пілот поводив себе непристойно в аеропорту Бразилії.

Так, У 2004 році пілот Робін Дейл Перш з American Airlines був оштрафований на 13 тисяч доларів за нібито показаний середній палець фотографу, який знімав його відповідно до вимог бразильського законодавства.

У результаті пілота звинуватили в неповазі до влади і відправили під суд. Херш погодився виплатити штраф, і судовий розгляд було припинено.

Реклама:

Головне сьогодні