Бородаті і вусаті чоловіки більш активні в ліжку

— 2 липня 2010, 14:23

В Австралії провели масштабне дослідження, в якому взяли участь понад тисячу жінок у віці від 16 до 34 років.

Фахівців найбільшого Центру стратегічних досліджень Jigsaw цікавило ставлення жінок до гладко поголений і неголених представникам сильної статі. Анкети заповнювали і чоловіки, розповідаючи про свої уподобання, що стосуються гоління.

Після обробки результатів експерти з подивом відзначили, що і чоловіки і жінки практично єдині в думці: неголені чоловіки сексуально привабливіші, передає Infox.

Кожен шостий опитаний мешканка Австралії заявила також, що чоловіки, які не хочуть щодня голитися, набагато "дикі і неприборкані" в ліжку. Більшість учасниць опитування охарактеризували секс з неголеним чоловіком як "захоплюючий" і майже завжди відмінний. І лише менше 40% опитаних жінок сказали, що їх збуджують гладкі особи без натяку на щетину.

[L]Більше двох третин опитаних чоловіків також впевнені, що невелика неголеністю допомагає їм завойовувати увагу представниць протилежної статі. 75% австралійських чоловіків заявляють, що доглянута борода і вуса дозволяють їм почувати себе більш впевненими.

Багато представників сильної статі вважають щетину на обличчі ознакою мужності, відзначаючи, що з таким іміджем у них більше шансів на успіх у дівчат. 76% опитаних із задоволенням відмовляються від бритви, вважаючи, що такий зовнішній вигляд їм йде більше.

Понад 68% опитаних вважають, що акуратна цікава борідка говорить оточуючим про неординарність особистості її господаря і автоматично налаштовує жінок на бажання спілкуватися з таким чоловіком.

Реклама:

Головне сьогодні