Ведмідь у США "поцупив" авто

— 26 липня 2010, 10:49

Власник авто, 17-річний Бен Сторі, зробив фото ведмедя, який в паніці нищив усе в салоні автомобіля, пробуючи з нього вибратися.

Зрештою поліція в містечку Ларкспур, біля Денвера, звільнила звіра, відчинивши двері машини здалеку за допомогою мотузки, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Припускають, що ведмедя привабив сендвіч, залишений на задньому сидінні.

Бен Сторі та його родина спали, коли ведмідь відчинив незачинені двері його "Тойоти Королли" 2008 року випуску і заліз усередину.

Фото АР

Батько Бена Ральф каже, що ведмідь, напевно, випадково перевів автоматичну коробку передач авто на нейтральну швидкість, від чого машина відкотилася назад на 38 метрів по під'їзній доріжці, вниз по схилу і в зарості дерев. "Він ніби знав, що робить, і постійно сигналив", - розповів він.

ВІДЕО ДНЯ

Коли двері за ведмедем зачинилися, він опинився у пастці. Як каже Бен, його машина повністю знищена:

"Ведмідь був доволі нормального розміру, навіть можна сказати, що досить великий. Якщо глянути в салон авто, то там геть нічого не лишилося. Було видно, як він там рухався, він займав собою весь салон авто".

Востаннє ведмедя бачили, коли він тікав у ліс.

Експерт з питань дикої природи в Колорадо Тайлер Баскфілд сказав, що ведмеді часто залізають в машини та будинки в пошуках харчів. "Вони дуже розумні", - пояснив він.

Реклама:

Головне сьогодні