Жінка-шопоголік померла під завалами мотлоху

— 30 серпня 2010, 18:02

Американська пенсіонерка Біллі Жан Джеймс, яка вирізнялася хворобливою пристрастю до накопичення, загинула у себе вдома під купою мотлоху - покупок і сміття, повідомляє The Daily Mail.

Знайти її змогли тільки через чотири місяці після смерті. Точні причини і обставини смерті домогосподарки поки не встановлені.

"Місіс Джеймс була "шопоголіком". На вихідні купувала мотлох на розпродажах. Вона також була завсідником магазинів дешевих товарів. В гості нікого не запрошувала, оскільки соромилася безладу. Щоб переміщатися будинком, подружжя пробило невеликі проходи в завалах мотлоху", - зазначають друзі загиблої.

З 67-річної Біллі Жан Джеймс жив її чоловік, 68-річний Жан Джеймс, який, виявивши зникнення дружини ще 22 квітня, приступив до розшуків. Спочатку він побоювався, що дружина перенесла інсульт і тому втратила орієнтацію у просторі.

Поліція Лас-Вегаса кілька разів проводила обшуки в будинку, в тому числі за участю собак. Але ті не змогли виявити тіло - їх відволікали запахи гниття, що виділяються від упаковок з-під харчових продуктів, якими були нашпиговані купи сміття.

Гори товарів, привезених з магазинів, а також сміття і старого мотлоху переповнювали будинок, забивши його зверху до низу.

У травні поліція висунула версію, що Біллі Жан Джеймс кудись пішла з дому. Відпрацьовуючи цю версію, поліцейські прочісували околиці із застосуванням автомобілів і вертольотів.

Близькі Джеймс запропонували нагороду в 10 тисяч доларів за інформацію про її місцезнаходження, у той час як вона лежала у власному будинку.

Переклад ТСН

Реклама:

Головне сьогодні