Шокуюче відео з теплохода, що потрапив у шторм

— 8 вересня 2010, 17:24

В інтернет потрапив шокуючий відеоролик, знятий на борту австралійського океанського лайнера Pacific Sun.

Судно потрапило в сильний шторм приблизно ще влітку 2008 року, однак лише тепер з'явився запис.

На шокуючому відео видно, як меблі і людей кидає по салону, пише ТСН.

Судно поверталося з круїзу до островів Вануату, який тривав вісім діб, коли потрапило в шторм. Потужні хвилі почали розгойдувати лайнер саме в той час, коли люди збиралися обідати. Очевидці згадують, що відчували себе як в "фільмі-катастрофі".

В результаті інциденту постраждали 42 людини. Всього на борту було 2403 пасажирів і членів екіпажу. Доступ до записів відеокамер спостереження отримав сайт LiveLeak.

На плівці видно, як одну з жінок кидає на колону, вона ударяється головою і втрачає свідомість.

Серед отриманих травм пасажирами були переломи ребер і кінцівок, порізи. Найважчі поранення отримали ті, на кого падали важкі ігрові автомати, встановлені на судні.

Окрім цього в мережі опубліковано і друге відео з борту Pacific Sun, зняте у вантажному трюмі. На цих кадрах видно, як через хитавиці по приміщенню кидає важке обладнання. Лише завдяки щасливому випадку ніхто з моряків, які перебували в трюмі, не був травмований. Судно також не отримало значних пошкоджень.

Прес-секретар компанії, що представляє власників Pacific Sun, нагадав, що відео знято давно, і запевнив, що те, що трапилося на борту лайнера - надзвичайно рідкісне явище.

"Цей інцидент був ретельно розслідуваний, з нього витягли уроки, зокрема, на борту стали закріплювати столи та інші меблі", - заявив представник компанії.

Реклама:

Головне сьогодні