Барселона – столиця крадіїв-карманників

— 15 вересня 2010, 17:16

Світовим лідером по кількості крадіжок, зчинених злодіями-карманниками, у 2010 році є іспанське місто Барселона.

Про це пише в середу італійська газета "Коррьере делла Cера", що приводить результати проведеного в Інтернету дослідження, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідно до рейтингу, складеного популярним туристичним веб-сайтом TripAdvisor, друге місце займає Рим, а третє - Париж.

До такого вивозу експерти TripAdvisor прийшли, вивчивши опубліковані на сайті відгуки туристів. Дослідники підрахували, як часто користувачі повідомляли про те, що стали жертвами кишенькових злодіїв.

У підсумку з'ясувалося, що всі перші десять місць у рейтингу зайняли європейські країни, причому чотири з цих місць дісталися Іспанії.

На четвертому місці значиться Мадрид. Далі йдуть Афіни, Прага, іспанська провінція Аліканте, Лісабон і Тенерифе. Нарешті, десяте місце займає британська столиця Лондон.

Автори дослідження підкреслюють, що незважаючи на активність кишенькових злодіїв, туристам не варто відмовлятися від поїздок у Барселону, Рим, Париж і інші міста, що фігурують у списку.

"Ці міста дають можливість відчути унікальні позитивні емоції, і тому їх потрібно відвідати", - відзначається в дослідженні. Разом з тим, у TripAdvisor радять відпочиваючим уважніше дивитися за своїми речами і по можливості не діставати гаманці на вулицях.

Реклама:

Головне сьогодні