Microsoft презентувала Windows Phone 7

— 12 жовтня 2010, 11:34

Презентацію відкрив голова Microsoft Стів Баллмер. Ще перед початком презентації журналістами було відмічено безліч "Windows Phone 7"-пристроїв, пише "Engadget".

"Ми сфокусувалися на тому, як реальні користувачі хочуть використовувати свої пристрої, ми хотіли спростити користування смартфоном до максимально швидких і простих дій", - відзначив голова Microsoft.

Він оголосив про те, що вже в листопаді з'явиться 9 пристроїв з цією операційною системою (ОС) на борту: смартфони виробництва HTC, LG, Samsung, "Dell". Близько 60 операторів в 30 країнах світу будуть продавати ці пристрої в своїх мережах.

Так, наприклад, компанія HTC анонсувала 5 нових смартфонів на новій ОС: "HTC 7 Surround", "HTC 7 Mozart", "HTC 7 Trophy", "HTC 7 Pro" и "HTC HD7".

Нові смартфони HTC будуть доступні в Європі, Азії і Північній Америці в операторських мережах продажів і роздробі в кінці жовтня 2010 року.

ВІДЕО ДНЯ
Голова Microsoft Стів Баллмер. Фото АР

Дата запуску нових апаратів в Україну стане відома найближчим часом.

Присутній на презентація голова AT&T Ральф де ла Вега зазначив, що в мережі AT&T в листопаді буде продаватися 3 пристрої на Windows Phone 7.

Наприклад, "LG Quantum", який отримає повноцінну QWERTY-клавіатуру, в США буде продаватися за 199,99 доларів. "HTC 7 Surround" отримає 16 Гб пам'яті, 5Мп камеру і два динаміка "Dolby Surround Sound". Коштувати буде також 199,99 доларів. "Samsung Focus" з AMOLED-дисплеєм, працює на процесорі "Snapdragon", з 8Гб пам'яті, буде продаватися за тією ж ціною.

Windows Phone 7 - нова операційна система для мобільних пристроїв, орієнтована на оптимізацію дій користувача, що отримала інтерфейс з тайлами (Tiles), а також систему хабів (Hubs).

Хаби Windows Phone 7 пропонують швидкий доступ до останніх дій, виділяючи і пропонуючи інформацію про людей і події (хаби People, Pictures), останні тенденції в музиці, відео та іграх (хаби Music, Video, Games), новинки ПЗ для смартфона (хаб Marketplace), а також надаючи доступ до офісних інструментам (хаб Office). Також Windows Phone 7-смартфони інтегровані з сервісами від "Microsoft" - "Xbox Live", "Windows Live", "Bing" і "Zune".

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Реклама:

Головне сьогодні