Жінка народила двійнят із різним кольором шкіри

— 29 жовтня 2010, 17:17

Молода мама була спантеличена, коли акушерка вперше показала їй малят, які з'явилися на світ шляхом кесаревого розтину у лікарні Західного Йоркширу.

Маленький Лео, який вдався в неї, уродженку Гренади, має темну шкіру, карі очі та густе волосся. Його ж сестричка успадкувала зовнішність свого тата, його світлу шкіру, голубі очі та світле волоссячко, пише The Daily Mail.

[L]

"Протягом вагітності я жартувала щодо того, що діти будуть чорно-білі. Я навіть сказала другові, у разі якщо один буде чорним, а другий білим, я назву їх Ебоні ("ebony" - чорне дерево) та Айворі ("ivory" - слонова кістка). Коли ж вони такими й народилися, я зрозуміла, що було б жорстоко називати їх так", - каже Вейлз.

"У перші кілька днів у мене було близько ста відвідувачів, бо люди не могли повірити мені, доки не бачили малят на власні очі", - згадує молода матуся.

На жаль, повної родини Лео та Хоуп не матимуть, адже їхні мама і тато розлучилися.

"Вони - моє маленьке диво. Вони такі різні, вони цілком окремі світи", - тішиться Ширлі.

"Я зву їх Левеня Лео та Щаслива Хоуп, Лео сердиться, коли йому не приділяють уваги, бо його сестра, здається, привертає набагато більшу увагу людей, у той час як Хоуп весь час усім всміхається", - розповідає жінка.

"Дві різні яйцеклітини були запліднені двома різними сперматозоїдами. Гени, що визначають колір шкіри, будуть різними, в результаті їх комбінації", - пояснив цей дивовижний випадок речник фонду Multiple Births.

Реклама:

Головне сьогодні