Британець зробив скарбничку зі справжнього поросяти

— 19 листопада 2010, 16:25

Як розповідає дизайнер з Белфаста, через цю "Скарбничку-П'ятачка" на його адресу вже надходили навіть смертельні погрози, повідомляє The Daily Mail.

Виготовлення "скарбнички всіх скарбничок" займає у майстра цілий рік. Замовнику таке поросятко зі щілиною для монет в спині обійдеться в 4 тисячі доларів.

"Ми не збираємось вбивати порося, ми чекаємо, доки воно не вмре з природних причин. Почасти саме тому потрібно більше 12 місяців, аби її (скарбничку) зробити", - запевняє Колін.

фото з сайту Daily Mail

"Були різні божевільні повідомлення, одна людина навіть надіслала мені електронного листа, аби сказати, що, на їхню думку, це огидно, що я виводжу (породу) свиней зі щілинами в спинах. Чого люди не розуміють, то це того, що ми не вбиваємо свиней, тут немає ніякої жорстокості до тварин", - каже автор.

"Скарбничка-П'ятачок" - не перший химерний винахід Коліна. Серед його попередніх творінь є, наприклад, наліпки на валізи, які, буцімто демонструють їхній вміст - наркотики, секс-іграшки, гроші або навіть вкрадену стюардесу.

"Деякі люди можуть подумати, що мої творіння гидкі, але це просто невеличкий жарт. І я ніколи не чекав такої реакції на "Скарбничку-П'ятачка". Таксидермія існувала століттями, а я просто надав їй сучасних рис", - стверджує Колін.

Реклама:

Головне сьогодні