Сара Пейлін переплутала Північну Корею з Південною

— 26 листопада 2010, 10:58

Цього тижня в США надійшла в продаж друга книга Пейлін - "Америка напам'ять: роздуми про родину, віру і прапор" - в якій колишній кандидат у віце-президенти США від республіканців дає численні інтерв'ю з цього приводу.

У ході інтерв'ю ведучий попросив Сару Пейлін прокоментувати нинішню ситуацію на Корейському півострові, на що вона відповіла: "Зрозуміло, ми повинні підтримати наших північнокорейських союзників".

Коли ведучий вказав Пейлін на її помилку, вона заявила: "Так, і ми, звичайно, просто зобов'язані підтримати наших південнокорейських союзників", повідомляє Бі-Бі-Сі.

Ні у своїй новій книзі, ні в супровідних інтерв'ю Сара Пейлін не дає прямої відповіді на питання, чи буде вона боротися за президентське крісло в 2012 році.

Однак її останнє застереження лише додасть амуніції критикам, що заявляють, що в Пейлін немає ні необхідного досвіду, ні достатніх знань для того, щоб керувати Сполученими Штатами.

Колишня перша леді США Барбара Буш нещодавно заявила, що Сара Пейлін повинна "залишатися на Алясці", а не мріяти про Білий дім.

На захист Сари Пейлін встав американський сайт консервативної спрямованості The Weekly Standard, зауваживши, що вона "правильно назвала Північну Корею нашим ворогом усього за вісім секунд до того, як заплуталась у відповіді".

Реклама:

Головне сьогодні