Росіян відлякують від наркотиків шокуючим відео

— 30 листопада 2010, 16:55

У Красноярському краї в рамках антинаркотичної компанії з'явилися 12 шокуючих роликів, пише Газета.ru.

У багатьох ролика в якості персонажів виступають діти. Так, в одному з роликів діти показують один одному фотографії і хваляться тим, що накоїли їх родичі з-за пияцтва і наркоманії: вбивства, крадіжки, побиття.

В іншому ролику 7-річний хлопчик каже, що хоче пиячити, як вся його родина, коли виросте, тому що він любить свою сім'ю і не хоче виділятися.

В одному з антинаркотичних роликів молодий чоловік заявляє, що хоче "спробувати все", і стрибає зі стільця з петлею на шиї, після чого процес смерті від удушення показується з фізіологічними подробицями і закадровим голосом про те, що наркотики тримають так само міцно.

Є й ролики, що викликали спірну реакцію громадськості через деякі натуралістичні подробиці.

В одному з роликів, наприклад, повідомляється, що кожен, хто мовчить про продаж наркотиків в школі, "тримає в роті шматочок калу". При цьому на відео зображені школярі, яких з дерев'яної палички годують екскрементами.

[L]На іншому відеоролику відображений молода людина, нібито займається анальним сексом, а закадровий голос повідомляє глядачеві, що "всі наркомани п*дори, але не всі п*дори - наркомани".

Усі ролики розроблені за участю Управління уряду Красноярського краю за інформацією та розміщені на сайті Незалежного інформаційного агентства "24".

"Вони почали надсилати їх ще влітку, а ми, включившись в антинаркотичну кампанію, вирішили розмістити їх", - пояснила співробітниця агентства.

Реклама:

Головне сьогодні