Тест

З'явилася гра-"стрілялка" по українських депутатах

На блозі про відпочинок у Львові з'явилася флеш-гра - "стрілялка" на політичну тему, яка за кілька годин стала популярною серед користувачів українського інтернету.

У грі під назвою "Зупини ДУПУтата" чоловіки у костюмах - за сценарієм, народні обранці, - йдуться від дверей "Депутати - вибір народу" до дверей "Проститутки. Депутати-зрадники, бандитські шестьорки". Користувач має відстрілювати їх з рушниці із прицілом.

"Правила гри прості, як і наша задача в реальному житті: позбавити депутатів можливості стати дрєссірованимі сабачькамі антидержавних, антиукраїнських, антиконституційних елементів", - написали автори простенької розваги.

Вони пояснили і назву гри: адже "дупа" означає сідниці, а "тать" - застаріле російське "вір, розбійник".

Творці гри наголосили, що українці мають стати на захист Конституції: "тимчасова перехідна норма Конституції, яка впроваджує імперативний мандат - життєво необхідна".

"Оскільки в Конституції України досі так і не прописано норми, що позбавляють нечесного гендляра депутатського мандата, - продажа/покупка "тушок" зараз стало звичайним явищем", - зауважили вони.

За матеріалами ТСН