Мішель Обама на гарячій лінії відповідала на питання про Санту

— 27 грудня 2010, 12:53

Свою щорічну подорож з подарунками для слухняних дітей Санта Клаус починає з Північного полюсу, повідомляє Бі-Бі-Сі.

І вже понад 50 років високоточні радари спеціальної системи Північноамериканського командування повітряно-космічної оборони допомагають дізнатися, де саме у конкретну мить Різдва перебувають оленяча упряжка із летючими санями дідуся. Адже у санях подарунки слухняним дітям.

Нетерпляча дітлашня телефонує на гарячу лінію серйозної установи, щоб дізнатися точні координати перебування довгоочікуваного гостя. Відповідають на ці дзвінки тисячі добровольців.

Уперше за всю історію високотехнологічного очікування Санта Клауса однією із волонтерок гарячої лінії стала дружина господаря Білого дому. Майже 40 хвилин Мішель Обама відповідала на дитячі запитання.

Цікавило малечу все, що завгодно. 10-річний Остін Фатч із штату Теннессі запитав, як воно пані Обамі живеться в постійному оточенні охоронців. Вона відповіла, що вони гарні хлопці, і що її чоловік теж дуже гарний.

"Тобто у нього складна робота, і інколи хочеться зробити щось, аби допомогти йому. Але бути з ним одруженою доволі легко. Він веселий - з ним весело тусуватися".

І найголовніше, сказала Мішель Обама, - відхилень у маршруті Санта Клауса на цьогорічні Різдвяні свята практично не було.

Реклама:

Головне сьогодні