Найпопулярніші українські відео на YouTube

Друге місце з 1 мільйоном 514 тисяч переглядів посів запис виступу співачки "Альоші" на цьогорічному "Євробаченні", пише Watcher, який порахував унікальні перегляди відео на YouTube. До уваги брались лише відео, завантажені на цей сервіс у 2010 році.

У ТОП-10 українського інтернету потрапило три записи з шоу талантів та 2 - з футбольних матчів. Цікаво, що у цьому році відмічається зменшення популярності відео, де присутні політики. Окрім Януковича, інших політиків не видно.

Сам же Янукович прославився не лише у зв'язку з вінком, а й наприклад відео "Большая Разница" (дивіться бонус-трек №11). Відео з дня народження Януковича набрало трохи менше 400 тис. Ще одне відео, яке мало всі перспективи стати топовим, але набрало лише близько 200 тис. переглядів - це двері, які закрились перед Януковичем під час входу його до Верховної Ради в день інавгурації.

№1 Вінок і Янукович, 2 млн. 232 тис. переглядів

ВІДЕО ДНЯ

Здивувало, що не потрапили до ТОП-10 жодне відео з парламентських боїв. А таких цього року було чимало. Наприклад, бійка у Верховній Раді під час ратифікації Харківських угод в травні, а також бійка в грудні під час боротьби за президію.

Цікаво, що не всі відео, завантажені цього року, дожили до грудня. Наприклад, зникло відео виступу Азізи Ібрагімової на X-факторі, яке ще в жовтні мало близько 500 тис. переглядів (зараз на YouTube можна знайти лише копії, що мають біля 100 тис.).

Здивував цього року Харків, з яким пов'язано одразу 3 відео з ТОП-10.

№2 Alyosha - Sweet People, 1 млн. 514 тис. переглядів

№3 Україна має талант - Ніна Зубко ЖЖОТ, 1 млн. 385 тис. переглядів

№4 Лев атакує дресирувальника у львівському цирку, 1 млн. 301 тис. переглядів

№5 Гол харківського Металіста, 1 млн. 33 тис. переглядів

№6 Проекційне шоу в Харкові на День Незалежності, 988 тис. переглядів

№7 Гол донецького Шахтаря, 849 тис. переглядів

№8 X-Factor Сюзана Абдула, 742 тис. переглядів

№9 Кличко звертається до Девіда Хея, 594 тис. переглядів

№10 Україна має талант - Максим Cruel Addict Доши, 580 тис. переглядів

Бонус-трек: №11 Большая Разница - Віктор Янукович, 530 тис. переглядів

Реклама:

Головне сьогодні