Вензелі принца Вільяма та Кейт Міддлтон змінили з WC на CW

— 19 січня 2011, 11:14

За традицією на всіх офіційних документах знаменитої пари, а також численних сувенірах для широкої публіки повинні стояти їхні вензелі, що складаються з перших букв імен молодят.

Однак для Вільяма (William) та Кейт (її повне ім'я Catherine Elizabeth Middleton) це сполучення - WC - виявилося справжньою катастрофою. Саме ці дві букви у Великобританії та світі позначають туалет.

"Коли королеві принесли перші ескізи посуду з вензелями онука та майбутньої внучатої невістки, то Єлизавета II була неприємно здивована настільки знайомим сполученням двох букв", - розповіло джерело в Букінгемському палаці.

У результаті було прийнято рішення поміняти місцями історичний порядок проходження букв у вензелі, повідомляють "Вести.ру". Відтепер він виглядає як CW. Саме таким буде вензель на всіх офіційних сувенірах, що випускаються до весілля, що відбудеться 29 квітня.

Однак зараз королівські радники вирішують більш складну проблему: якщо для сувенірів букви у вензелі можна переставити, то в момент коронації Вільяма - він йде другим після свого батька принца Уельського Чарльза в списку успадкування престолу - така "рокіровка" неприпустима за королівськими канонами.

У результаті, перед коронуванням Вільяму, очевидно, доведеться змінити ім'я. Королівські вензелі ставляться на громадських та державних будівлях, а також на офіційних документах.

Реклама:

Головне сьогодні