Тест

Під час теракту у "Домодєдово" загинула український драматург

Згідно з даними, загинула Машутіна Ганна Григорівна 1981 року народження. Її творчий псевдонім - Ганна Яблонська, пише Українська правда з посиланням на РИА Новости.

Яблонська прилетіла в Москву з Одеси, щоб одержати премію в конкурсі кіносценаріїв "Особиста справа" на церемонії вручення премій російського журналу "Искусство кино".

Як відомо, за півгодини до теракту в Домодєдово приземлився літак з Одеси, рейс виконувала авіакомпанія Трансаеро.

У загиблої українки залишилися чоловік і маленька дитина, пише УНІАН.

Ганна Яблонська - драматург, поет, прозаїк, журналіст. Народилася в Одесі у 1981 році. Публікувалася в альманаху "ОМК" і журналі "Октябрь".

Увійшла до лонг-листа премії "Дебют" у номінації "Літературна критика" (2004 р.), лонг-листа драматургічного конкурсу "Євразія-2005" (Єкатеринбург). Дипломант конкурсу сучасної драматургії "Вільний Театр" (2005 р., Мінськ), лауреат міжнародних конкурсів "Премьера.txt" (2005 р.) і "Євразія" (2006 р.).

Автор п'єс "Бермудський квадрат", "Відеокамера", "Вихід до моря", "Дюймовочка і метелик", "Покинуте радіо", "Монодіалоги", "Лист до зоопарку", "Тепло", "Праски", "Шоу ковбоя без собаки" тощо.

Як відомо, в понеділок у московському аеропорту "Домодєдово" стався вибух. Кількість загиблих на даний момент становить 35 осіб. Загальна кількість постраждалих сягає 170 осіб.

За попередніми даними, вибух скоїв терорист-смертник.