Випущено найтонший смартфон у світі

— 14 лютого 2011, 15:23

У компанії Samsung запевнють, що їхнє нове дітище - Galaxy S II - найтонший смартфон у світі.

Апарат працюватиме під керуванням операційної системи Google Android 2.3, яка була випущена в грудні 2010 року, пише Лента.ру з посиланням на прес-реліз компанії.

Новинка одержала двоядерний процесор виробництва південнокорейської компанії з частотою один гігагерц.

Продуктивність нового процесора вдвічі вище продуктивності процесора, що використовується в першому поколінні Galaxy S При цьому графічна підсистема нової моделі перевершує показник Galaxy S в п'ять разів.

Смартфон Galaxy S II оснащується дисплеєм з діагоналлю 4,27 дюйма і розширенням 800 на 480 пікселів. Він виконаний за технологією AMOLED Super +, розробленої Samsung. Перше покоління Galaxy S має чотиридюймовим дисплей з таким же дозволом.

Нова модель має по одній камері на лицьовій і задній панелях. Двомегапіксельна камера на лицьовій панелі буде використовуватися для відеодзвінків. На задній панелі розташується восьмимегапіксельна камера з можливістю запису відеороликів Full HD.

Як пише техноблог Engadget, продаж смартфона в деяких країнах Європи і південно-східної Азії почнеться в лютому 2011 року. Однак вартість новинки поки не повідомляється.

Реклама:

Головне сьогодні