У Європі з'явився перший цілодобовий порноканал для жінок

— 17 лютого 2011, 15:06

Автори ідеї запевняють, що жіночий порноканала значно відрізняється від традиційних порнофільмів, адже жінки хочуть бути впевненими в тому, що "ці герої - не підробка, що це дійсно відбувається".

Цілодобовий канал "Сутінки", логотипом якого є виразний перець чилі, транслюють три голландських провайдера, два з яких є найбільшими провайдерами кабельного телебачення в країні. Таким чином його можуть дивитися 1200 тисяч телеглядачів, пише Euromug з посиланням на globalpost.com.

"Голландії пощастило, що у них є "Сутінки". Знаю, в Америці існує попит на таке кіно у жінок, яким не вистачає чоловічої уваги", - заздрить американський продюсер еротичних фільмів Дженніфер Ліон Белл, випускниця психфаку Гарварду. Зараз вона викладає курс з еротичних фільмів в Голландській кіноакадемії.

Як розповіли творці каналу, проведене ними дослідження потенційного ринку показало, що більше половини голландок дивляться порнофільми, а 78% прекрасної половини Голландії з радістю зустрінуть новий телеканал еротики, орієнтований на жінок.

"Це можуть бути і рабські гри лесбіянок, і просто романтичні сцени, але канал не можна називати традиційної порнографією, оскільки він має свої відмінні риси: передбачає реалізм, повагу і включення сексу в сюжетну лінію", - говорить представник каналу Мартін Броерсма.

До речі, канал уже оцінили і чоловіки, ситі по горло традиційними фільмами такого змісту. Вони хочуть побачити щось інше і відкрити, що ж насправді цікаво дивитися жінкам.

Засновник каналу заявив, що хоче зробити свій продукт частиною масової культури жінок. Вже в цьому році він планує запустити канал у Німеччині, а потім і в інших країнах.

Реклама:

Головне сьогодні