Власники Twitter відмовилися продавати сервіс

— 18 лютого 2011, 14:24

Про це заявив один із засновників ресурсу Біз Стоун (Biz Stone) в інтерв'ю NPR, пише Лента.ру.

За словами Стоуна, власники Twitter "дуже-дуже розраховують" створити навколо сервісу мікроблогів власну незалежну компанію.

"Ми не збираємося продаватися. У нас не висить на фасаді табличка "Twitter На продаж", - заявив Стоун.

Також один із засновників Twitter спростував інформацію про те, що сервіс мікроблогів було оцінено в 10 мільярдів доларів.

"Ми не коштуємо 10 мільярдів. Це просто чутки, які розпускають журналісти. І дуже шкода, що так відбувається, тому що тепер деякі мої друзі думають, що у мене в гаманці вже лежать ці мільярди", - сказав Стоун Біз.

На початку лютого 2010 року видання The Wall Street Journal повідомило про те, що Twitter веде переговори про продаж з Google і Facebook. Крім того, повідомлялося про те, що сервіс мікроблогів оцінений потенційними покупцями в 8-10 мільярдів доларів.

Експерти видання заявляли про те, що вартість Twitter явно завищена, але це цілком зрозуміло, враховуючи стрімко розвивається ринок соціальних сервісів в інтернеті.

До початку 2011 року в Twitter було зареєстровано більше 200 мільйонів акаунтів. За грудень на сайт зайшли 23,6 мільйона унікальних відвідувачів. Очікуваний прибуток компанії в 2011 році складе від 100 до 110 мільйонів доларів.

Реклама:

Головне сьогодні