Discovery відкриває офіс у Києві

— 21 лютого 2011, 10:26

Київське представництво компанії займатиметься фінансовими, комерційними і технічними питаннями в ключових регіонах Північно-Східної Європи, до яких відносяться України, Білорусь, Молдова, Латвія, Литва та Естонія.

Основним завданням київської команди стане зміцнення партнерських відносин з поточними і потенційними клієнтами, пише Дело.

"Щоб ефективно працювати на локальних ринках, необхідно перебувати в територіальній близькості від них. Тому ми прийняли рішення про відкриття київського офісу услід за запуском нової сітки мовлення Discovery Channel, адаптованої до місцевого часу, і стартом продажів рекламного часу. У цьому році ми плануємо розширити команду, а також продовжувати розвиток бізнесу в регіоні", - зауважила генеральний директор мережі Discovery у Східній Європі Катаржина Кіелі.

Discovery Networks у Центральній та Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці (CEEMEA) - це підрозділ провідної медіа-компанії Discovery Communications. У портфоліо компанії 9 телевізійних каналів, у тому числі Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science і Discovery HD Showcase.

Крім того, компанія пропонує освітні продукти і послуги. Канали з портфоліо Discovery Networks ведуть мовлення на 18 мовах в 99 країнах на території трьох континентів.

Реклама:

Головне сьогодні