Топ-10 дитячих техно-іграшок 2011-го року

"Monopoly Live"

Послідовницю всім відомої гри - тепер цифрову "Живу Монополію" збирається презентувати восени компанія Hasbro.

Посередині дошки розташована башта, яка, наче всевидюще око злого Саурона, тримає під наглядом усю гру.

"Monopoly Live"

Нова версія не містить ані кубиків, ані паперових грошей - гравцеві достатньо лише тримати руку на своїй фішці і про наступний хід сповістить його сама гра.

"Шахрая", який спробує уникнути "тюрми", зупинить сигнал про помилку. Усі фінансові надбання гравців відображатимуться на спеціальних банківських картках.

Коштуватиме "Monopoly Live", принаймні для американців, 49,99 доларів.

Робот-прибулець Fijits

Новітній витвір компанії Mattel, кольоровий робот-прибулець на ім'я Fijits виконуватиме чотири пісеньки, танцюватиме та розмовлятиме зі своїм маленьким господарем, застосовуючи 150 вбудованих фраз чи жартів.

Робот-прибулець Fijits

Також іграшка здатна буде розпізнавати більше 30 голосових команд.

Очікувана ціна цяцьки, яка з'явиться на полицях магазинів цієї осені, також 49, 99 доларів.

Гра Angry Birds: Knock On Wood

Гру-бестселер для смартфонів про пташок та свинок - Angry Birds: Knock On Wood цього року буде втілено в життя. Гра стане настільною, в комплект входитимуть самі персонажі, катапульта та будматеріали.

Angry Birds: Knock On Wood

"Свинячу" конструкцію, зведену одним гравцем, матиме зруйнувати інший, за допомогою "сердитої пташки", що стрибатиме на неї з катапульти. Гра надійде в продаж вже в травні й коштуватиме 14,99 доларів.

Фотокамера Kid-Tough See Yourself

Нова дитяча камера Kid-Tough See Yourself від Fisher-Price буде "протиударною" та матиме зручний для юних фотографів подвійний видошукач. Лінза, що обертається, дозволить малюкам створювати автопортрети та знімати HD-відео.

Kid-Tough See Yourself

Для обрамлення фото пропонуються веселі штампи та інші ефекти, які можна буде переглянути на LCD-екрані та надрукувати.

Камеру Kid-Tough See Yourself можна буде купити влітку за 69,99 доларів.

Програмне забезпечення Barbie Hairtastic Printables

Поекспериментувати з кольором волосся ляльки Барбі і навіть свого власного маленькі модниці одержать змогу з програмним забезпеченням Barbie Hairtastic Printables.

Barbie Hairtastic Printables

На спеціальні листки для нарощування волосся можна нанести колір чи малюнок із запропонованого переліку або ж навіть витвір власної фантазії. На радість батькам, одержані в результаті "шалені коси" потім можна буде зняти.

Модну забавку можна буде знайти на полицях магазинів восени за ціною 29,99 доларів.

Машинка Video Racer

Спеціально для майбутніх Джеймсів Камеронів компанія Hot Wheels запропонує машинку Video Racer. Із нею дітлахи зможуть знімати, редагувати та демонструвати власні фільми.

Video Racer

Мініатюрна камера, вмонтована в машинку звичайного для Hot Wheels розміру, знімає 12-хвилинне відео, доки іграшковий транспортний засіб мчить треком. Одержаний "блокбастер" можна редагувати на комп'ютері, додавати музику та спецефекти.

Очікувана ціна іграшки - 59,99 доларів.

Рокер Елмо з вулиці Сезам

Веселий мешканець вулиці Сезам - новенький Let's Rock Elmo - виконуватиме пісні та гратиме на музичних інструментах для своїх маленьких друзів. Коли господар вкладе до лапи кудланя Елмо мікрофон, той зрозуміє, що настав час співати. Якщо ж дати йому гітару - заграє.

Let's Rock Elmo

У продаж "рокер" Елмо надійде восени та коштуватиме 69,99 доларів.

Гра Mindflex Duels

Вступити у "телепатичну" битву мозкових хвиль користувачам запропонує Mattel у грі Mindflex Duels. Скерований зчитаними спеціальним приладом мозковими хвилями гравця м'ячик має подолати перешкоди та потрапити на бік суперника.

Mindflex Duels

Гру можна буде придбати вже цього літа за 99,99 доларів.

Авто Tonka Ricochet Stunt Pro RC

Автомобільчик із дистанційним керуванням Tonka Ricochet Stunt Pro RC зможе відтворювати записані в його пам'яті улюблені найбожевільніші трюки малого гонщика.

Tonka Ricochet Stunt Pro RC

Нову машинку від Hasbro цього року можна буде купити за 79,99 доларів.

Цяцька Laugh & Learn Baby iCan Play Case

Щось на кшталт iPhone чи iPod, але для малят, цього року готується презентувати компанія Fisher-Price.

Laugh & Learn Baby iCan Play Case

Протиударна сенсорна цяцька з екраном, вкритим плівкою - Laugh & Learn Baby iCan Play Case незабаром продаватимуть за 14,99 доларів.

За матеріалами The Time

Реклама:

Головне сьогодні