Тест

Більшість жінок готові обміняти секс на струнку фігуру

Згідно з опитуванням, проведеним американським журналом Fitness Magazine, 51% жінок відповіли "так" на запитання: "Чи відмовилися б ви на рік від сексу, отримай ви натомість ідеальну фігуру?".

Про це розповідає Наташа Кнехт в своєму блозі на сайті газети Tagesanzeiger. В опитуванні взяли участь 2400 читачок журналу, пише Inopressa.

Але це ще не всі сюрпризи, продовжує автор статті, перераховуючи та інші пікантні інтимні секрети: для 65% важливіше маленький розмір сукні, ніж стиль одягу, 39% вже приймали таблетки для схуднення, 22% намагаються регулярно займатися спортом, 20% займаються ним більше двох годин на день, 43% регулярно пропускають один із прийомів їжі заради збереження стрункості, 44% дотримувалися дієти на момент опитування, 30% зізналися, що сиділи на дієтах від знаменитостей, але повторювати не стали б, 25% видалили свої фотографії з Facebook, оскільки визнали, що здаються на них дуже товстими.

Тим не менше 49% опитаних жінок визнали, що "матрацний спорт" їм важливіше, ніж струнка фігура.

"Цей результат відображає те уявлення, яке нам, жінкам, вбивається зараз в голову", - вважає жінка-психолог ранкового телешоу на каналі CBS.

"Нещодавно в іншому опитуванні 61% жінок визнали, що під час сексу вони незмінно думають про те, як виглядає їхнє тіло і наскільки добре вони виглядають. Ми фокусуємося тільки на своїй зовнішності і мислимо так, як наказують нам ЗМІ: наскільки стрункими ми повинні бути, який одяг носити, щоб виглядати якомога стрункіше", - зауважила американський психолог.

"Секс може сприяти тому, що ти будеш почувати себе привабливіше і краще. Але якщо ти некомфортно почуваєшся у своєму тілі, то й займатися сексом тобі не захочеться", - наводить слова психолога автор статті.