Винайдено білизну для сором’язливих пасажирів

— 18 березня 2011, 12:33

Британський винахідник Стів Бредшоу вигадав спідню білизну за допомогою якої сором'язливі пасажири зможуть приховати найінтимніші місця під час проходження сканерів в аеропортах, пише The Daily Mail.

Але разом з тим, оператори апаратів повного сканування тіла, якими зараз обладнані багато аеропортів світу, зможуть бачити на екранах установок різноманітні небезпечні предмети, такі як пістолети, ножі й вибухові речовини.

Винахідних попіклувався не лише про генеталії, а й жіночі груди, вигадавши окрім трусів ще й спеціальну футболку.

Невидимість геніталій і молочних залоз забезпечує спеціальна фарба, нанесена на "критичні" місця на трусах і футболках. До складу цієї фарби входять сульфат барію, алюміній, матове скло та інші матеріали.

Ідея з білизною для сором'язливих прийшла до Барі після того, як раніше цього року він пропустив свій рейс в Іспанію, сперечаючись з поліцією і відмовляючись пройти через "голий" сканер в британському аеропорту.

У Департаменті транспорту США поки що не відреагували на білизну для сором'язливих.

Однак прес-секретар департаменту зауважила, що "зображення, зроблені на сканерах безпеки не показують будь-яких відмітних особливостей, таких як волосся чи риси обличчя, що робить неможливим визнати особу, але є простим способом для виявлення прихованої загрози".

Реклама:

Головне сьогодні