Від Попелюшки до принцеси: відкриття супермоделей

МакДональдс, метро та кукурудзяне поле - найкращі супермоделі світу в одну мить були вихоплені долею з невідомості й піднесені до вершин світу моди.

Добірку дивовижних відкриттів відомих фешн-зірок представляє The Telegraph.

14-річну Жізель Бюндхен "відкрили", коли вона їла в МакДональдсі під час шкільної екскурсії до Сан Пауло.

Жізель Бюндхен

Красуню Джордан Данн "виловили" в 16 років, під час шопінгу в торгівельному центрі. В 2008-му році вона стала першою темношкірою моделлю Prada за більш ніж 10 років.

Джордан Данн

14-річну Кейт Мосс обрала доля в особі засновниці агенції Storm Model Management Сари Дукас. Це сталося аеропорту, коли дівчина поверталася з відпочинку на Багамах.

Кейт Мосс

17-річного працівника фастфуду Александра Бека щасливий випадок відшукав у Кембриджській бібліотеці. Вже за місяць хлопець змінив миття брудних фритюрниць на вогні модного Мілану, ставши ексклюзивною моделлю осінньо-зимової колекції Prada.

Александр Бек

17-річна Клавдія Шиффер гуляла в одному з нічних клубів Дюссельдорфу, коли потрапила на очі керівнику Metropolitan Model Agency.

Клавдія Шиффер

Сінді Кроуфорд в буквальному сенсі "знайшли в кукурудзі". 16-річну дівчину під час літніх робіт на полі помітив газетний фотограф.

Сінді Кроуфорд

16-річну Карен Елсон просто на вулиці "впіймав" агент Boss Models. Вже на своє 18-річчя рудоволоса красуня, яка також співає, пише пісні та грає на гітарі, знялася для італійського Vogue.

Карен Елсон

Юна Джемма Ворд уперше потрапила на кастинг просто за компанію з друзями.

"Я приїхала просто з ферми моїх тітки й дядька, на мені була велика сіра робоча куртка, вся вкрита брудом", - розповіла згодом Ворд Teen Vogue.

"Коли до мене підійшов агент, я сказала: "Ні, дякую". Вони підробили підпис моєї мами (на обов'язковому документі про згоду батьків) та випхали мене до камер", - пригадала вона.

Джемма Ворд

14-річна Коко Роша брала участь у змаганні з ірландських танців, коли її побачив агент Чарльз Стюарт. Дівчина стала однією з перших моделей світу, хто публічно заговорив про панування харчових розладів у модній індустрії.

Коко Роша

Доленосна зустріч Лари Стоун відбулася в паризькому метро. Майбутній зірці було 13 років.

Лара Стоун

Щасливою зустріччю з агентом Models 1 закінчився для 18-річної темношкірої красуні Алек Век звичайний шопінг.

Алек Век

Так само надзвичайно вдало сходила свого часу за покупками й 15-річна Лілі Доналдсон.

Лілі Доналдсон

21-річного Девіда Генді підштовхнули до слави його друзі - потай від нього вони таємно записали хлопця на кастинг моделей в британському телешоу This Morning show.

Девід Генді

16-річну Джессіку Стем агент International Model Management "завербувала" в кав'ярні канадського міста Баррі.

Джессіка Стем

Проте найкарколомніший віраж зробила доля 50-річного укладальника килимових покриттів Роберта Найтона. Черговим його замовником став агент Next Model, який і розгледів у ньому майбутню топ-модель, пише видання.

"Щойно ми побачили Роба, то зрозуміли, що наші клієнти полюблять його, та не помилилися", - сказала речниця модельної агенції.

Роберт Найтон

Вже незабаром Найтон вийшов на подіум, представляючи одяг дизайнера Освальда Боатенга та взяв участь у фотосесії для Arena Homme.

Фото ВВС, Reuters, АР, fashiongarments.org, venusinheels.com та urbanextrauk.blogspot.com

Реклама:

Головне сьогодні