У Росії п'ятивухій кішці шукають нареченого. Відео

— 30 березня 2011, 11:09

Доцент кафедри анатомії, загальної біології та гістології факультету ветеринарної медицини Воронезького державного аграрного університету Володимир Обривков поселив у себе кішку з п'ятьма вухами, яку він знайшов на вулиці.

Тепер господар незвичайної тваринного мріє про те, щоб познайомити свою вихованку Лунтю з чотиривухим котом Лунтиком, який живуть у Владивостоці, повідомляє Лента.ру з посиланням на РИА Новости.

"Я мрію, що одного разу Лунтя і Лунтик зустрінуться. І в них, за першим законом Менделя, всі кошенята будуть народжуватися з чотирма вушками", - зазначив воронезький вчений.


За словами Обривкова, він вже давно займається вивченням аномалій в анатомії тварин. Йому доводилося стикатися з курчатами з чотирма лапами, поросятами - сіамськими близнюками, однооким ягням, двоголовим телям і багатьма іншими тваринами з патологіями.

Про п'ятивуху кішку вченому розповіли знайомі, які побачили її на вулиці. Обривков захотів зробити рентгенівські знімки її вух, однак зрештою вирішив залишити тварину у себе.

Лунтя стала повноцінною домашньою кішкою - її навіть не випускають на прогулянки.

Кошеня з чотирма вухами на ім'я Лунтик було знайдене в одній з владивостокський автомайстерень влітку 2010 року. Чи взяв незвичайного кота хтось додому, чи він досі живе у майстерні, невідомо.

Реклама:

Головне сьогодні