Топ-15 вигаданих багатіїв від Forbes

Це важко собі уявити: багаті продовжують багатіти ще більше, навіть якщо їхнє багатство не справжнє. До Топ-15 несправжніх багатіїв Forbes щороку потрапляють вигадані герої мультфільмів, книжок, фільмів та коміксів.

Першу позицію рейтингу обіймає Скрудж МакДак, пташка-мільярдер, яка відома тим, що зберігала свої гроші у золотих монетах у величезному броньованому сховищі. Дякуючи 30%-ому росту цін на золото, багатство Скруджа збільшилося з 33,5 до 44,1 мільярда доларів.

Другу позицію рейтингу посів безсмертний вампір Карлайл Каллен (Carlisle Cullen), голова родини Калленів із серії книг "Сутінки" Стефані Майєр. Дякуючи здібностям своєї дочки Еліс передбачати майбутнє, його багатство оцінюється у 36,2 мільярда доларів. Саме вона порадила йому вкласти гроші у компанії Wal-Mart та Google, коли вони тільки-но з'явилися на ринку.

На третьому місці опинився Артеміс Фаул другий (Artemis Fowl) - юний геній, що у віці 10 років отримав можливість керувати одним із найбільших кримінальних синдикатів. Фаул - герой книжок відомого письменника Йона Колфера. Його багатство оцінюється у 13,5 мільярдів доларів.

Річчі Річ - відомий персонаж коміксів за цей рік втратив свою позицію. Багатство юнака, що заробляє на роботизованих домогосподарках та атомних тостерах оцінили у 9,7 мільярдів доларів. Він опиняється на четвертому місці.

На п'ятому місці, із статком у 9,5 мільярдів доларів опинився Джед Клампетт - герой телешоу "The Beverly Hillbillie". Він відомий тим, що оброблюючи свою ділянку, знайшов на ній "чорне золото".

Шосте місце рейтингу посідає інженерний геній Тоні Старк. Він відомий своїми винаходами - незламними металевими сплавами, бронзою "Сталевої людини". Його статок складає 9.4 мільярду доларів.

Сьому позицію рейтингу посів "новачок" - дракон Смауг. Його статки сягають 8,6 мільярдів доларів.

Восьму позицію обіймає Брюс Вейн, він же Бетмен, має вигідні контракти з Пентагоном. У його бізнесі обертається 7,0 мільярдів.

Дев'яту позицію рейтингу займає Містер Монополія. Його статки сягають 2,6 мільярдів доларів.

На десятій позиції рейтингу опинився бешкетник Артур Бакх. Керування сімейною організацією принесло йому 1,8 мільярд доларів.

Голова корпорації "Sabre Corporation" Йолен "Йо" стала великим виробником принтерів, факсів та сканерів. Продаж офісної техніки принесла їй 1,2 мільярди доларів і вона посідає одинадцяте місце.

Монтгомері Бернс - персонаж мультсеріалу "Сімпсони", хазяїн Спрінгфілдської атомної електростанції. Будує дитячі лікарні, аби використовувати їх як банки органів, нацьковує псів на непроханих гостей, краде цукерки у малюків та виготовляє одяг із цуценят. Попри все це або ж завдяки - має свої 1,1 мільярди та, відповідно, дванадцяту сходинку.

Далі йде Чак Басс, спадкоємець легенди ринку нерухомості Нью-Йорка Барта Басса. Капітал цього персонажа американського молодіжного серіалу "Пліткарка" оцінюють у 1,1 мільярди доларів.

Чотирнадцяту позицію цього року посів Гордон Гекко. Його статок оцінили у 1,1 мільярд доларів. Своє багатство він заробив дякуючи інвестиціям у компанію Gekko & Co.

І на останньому місці опинився Джефрі Лібовскі. Його статок оцінюється в 1 мільярд доларів.

Фото з Guardian.co.uk, Filmofilia.com, Theoffice.wikia.com, Minecraftforum.net, Liveinternet.ru, Wetanz.com.
Реклама:

Головне сьогодні