Українку при вибуху у Мінську врятували навушники

— 15 квітня 2011, 10:53

Постраждала під час вибуху у мінському метро 19-річна українка Маргарита Слободян видужує. Її вже перевели із реанімації до звичайної палати, повідомляє Сегодня.

"Я як відчувала, що щось трапиться. У мене на платформі було призначено зустріч, я мала повернути борг одній жінці. Хотіла перенести зустріч на вулицю, та не перенесла. Після вибуху і свисту я впала, було страшно. Більше не можу говорити, ще важко", - розповідає дівчина.

Мати Маргарити каже, що дівчина вціліла дивом. "Дякувати Богу, що її життю уже нічого не загрожує, хоча донька отримала важкі травми. У неї рвані рани на тілі, котрі, звичайно, за один день не загояться. Але потроху її стан покращується. У неї також постраждала спина та обпечене волосся на потилиці", - розповідає мама дівчини.

За словами матері Маргарити, від більш тяжких травм її доньку врятували окуляри, заколка та навушник. "Одна барабанна перетинка залишилася цілою, а заколка зіграла роль такого собі щита на голові. Найближчим часом дочка, скоріше за все, буде переведена в іншу лікарню, де лікарі займуться лікуванням її постраждалого вуха", - зазначає мати постраждалої.

За словами жінки, її родина живе у Білорусі уже близько 20 років. Вони приїхали із Хмельницької області.

Тим часом замгенпрокурора Білорусі Андрій Швед заявив, що у справі теракту затримано уже 5 чоловік, двоє із яких заарештовано. Всі вони громадяни Білорусі у віці до 30 років. Раніше не були судимі. Нагадаємо, від вибуху загинуло 12 чоловік, 150 знаходяться в лікарнях.

Реклама:

Головне сьогодні