Українці скаржаться на зіпсований сусідами борщ та крадіжку голови

— 18 квітня 2011, 13:30

Роботу міліціонера смішною назвати не можна, проте іноді їм доводиться стикатися із такими скаргами та правопорушниками, що сміливо можна складати збірку анекдотів із особистої практики.

Для того, аби скласти міні-рейтинг смішних скарг громадян, видання Сегодня опитало правоохоронців у різних регіонах України.

На третьому місці опинилася крадіжка...голови у мешканки Рівненської області. "До нас звернулася 79-річна мешканка села Загороща. Вона поскаржилася на те, що у неї вкрали голову. Пізніше з'ясувалося, що мова йшла про свинячу голову. Винуватців знайшли швидко. Ним виявився 40-рчний мешканець того ж села, котрий хотів обміняти голову на горілку. Голову повернули хазяйці", - розповіла співробітниця Рівненського РУВС Олеся Шевченко.

А нещодавно правоохоронців Чернігівщини розсмішив випадок із 43-річним крадієм - він у рейтингу взяв "срібло". Як розповіли у Чернігівській облміліції, затриманий за крадіжку чоловік (раніше не засуджений) пожалівся на допиті у міліції, що він не знайшов сенсу життя, тому вирішив навідатися у тюрму. Для цього він пограбував магазин із продуктами, наївся там шоколаду напився молока та під вий сирени очікував приїзду міліції.

"Мрії здійснюються. Сьогодні Василь знаходиться у СІЗО, йому загрожує до 6 років в'язниці", - повідомила співробітниця прес-служби чернігівської міліції Наталя Човпило.

Ну а "золото" дісталося винахідливій полтавській бабусі. "Одна бабця ходить у відділок, як за розкладом", - розповідає начальник прес-служби ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Почалося це років 15 тому. Вона поскаржилася, що сусіди, коли вона кудись виходить, навідуються до її квартири та... псують там борщ. Прийняли заяву, опитали сусідів, ті розповіли, що бабця не з повна розуму. На початку 2000-х років нам призначили нового керівника. Вона і йому поскаржилася на "бешкетливих" сусідів. Той дав настанову розібратися. Проте коли ситуація повторилася знову й знову, він сказав, щоб бабці встановили нові двері. Бабусі не було два місяці. А потім знову прийшла: мовляв, через сусідів у неї кахель у ванній потріскався. Тобто хотіла, аби міліція замінила старий кахель на новий...".

Реклама:

Головне сьогодні