Тест

Названо страву, яка змусить чоловіка одружитися

Вчені назвали страву, яка змусить чоловіка одружитися з тією хазяйкою, яка приготує і пригостить його. Як би дивно це не звучало, але статистичні дані показують, що після обіду або вечері, в меню яких була присутня смажена курка, було зроблено 13% всіх пропозицій руки і серця.

Американські соціологи провели опитування серед представників сильної і слабкої стать і встановили, що після ситного, смачного обіду, приготованого жінкою, чоловік починає замислюватися про створення сім'ї, пише ТСН з посиланням на The Times of India.

Причому більшість чоловіків судять про кулінарні здібності представниці прекрасної статі не за екзотичними стравами. Їх переконує - звичайна смажена курка. Салатики, тортики, коктейлі служать лише фоном.

До речі, для тих, хто не любить готувати, американські вчені знайшли ще один спосіб вийти заміж. Вони стверджують, що дівчата швидше створюють сім'ї, якщо задовольняють партнерів оральним способом.

До такого висновку прийшли вчені з Каліфорнійського університету Мерсед. Дослідження є першим, яке відстежує задоволення бажань представників сильної статі, які допомагають створити серйозні стосунки.