Американець освідчився коханій дівчині через кросворд

— 19 квітня 2011, 12:42

28-річний американець вирішив зробити пропозицію руки та серця своїй дівчині через газетний кросворд, пише The Washington Post.

Він довго думав над тим, як оригінально освідчитися коханій Марлоу Епштейн. Відтак, побачивши одного вечора її за розгадуванням кросворду, у нього з'явилося рішення. Для реалізації плану він звернувся до "ветерану" кросвордної справи із газети "The Washington Post".

Серед зашифрованих у кросворді слів були зазначені "Марлоу" (питання формулювалося як "Персонаж "Закоханого Шекспіру", а у відповіді мався на увазі англійський поет єлізаветинської епохи Кристофер Марлоу) і "Епштейн" ("Автор сценарію фільму "Касабланка").

Нижче цього у кросворді можна було прочитати питання "Ти вийдеш за мене?", котре дівчина вгадала, правильно відповівши на питання "Слова, що неподільні із обручкою".

Створення кросворду зайняло декілька днів, оскільки закоханий волів переконатися, що словесні пазли зроблені саме так, як треба.

Після того, як дівчина розгадала кросворд, Ньюман подарував їй обручку. Дівчина погодилася стати дружиною винахідливого закоханого.

"Я завжди казав їй, що вона особлива. І я хотів зробити щось надзвичайне, що б вона переконалася у тому, що я кажу правду", - сказав Ньюман.

Реклама:

Головне сьогодні