П'яний грабіжник завис під стелею магазину. Фото

— 17 травня 2011, 18:50

В одному із магазинів Естонського повіту Ярвамаа п'яний грабіжник, що ліз у магазин, не зміг проникнути в приміщення та застряг між ґратами та стелею. Інцидент стався близько першої години ночі

За даними естонської поліції, незадовго до події в магазині, у правоохоронні органи зателефонував місцевий житель, що повідомив про те, що у водоймищі втопився його приятель. На місце події одразу виїхали поліцейські та лікарі швидкої допомоги.

Діставшись водоймища, співробітники поліції та медики не побачили того, хто телефонував (за домовленістю із представниками органів правопорядку, чоловік, що повідомив про подію, мав дочекатися приїзду спеціалістів). Однак, скоро після їх прибуття, у розташованому поблизу магазині спрацювала сигналізація.

Поліцейські поїхали до торгівельної точки і з'ясували, що двері чорного входу до приміщення зламано. Втім, увійти зловмисник так і не зміг - застряг у прорізі, де для додаткового захисту від проникнення грабіжників встановлено спеціальні ґрати.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік виявився тим, хто напередодні телефонував до поліції. Історія про загиблого товариша виявилася неправдою.

У поліції повідомили, що невдаха-грабіжник уже підозрюється у крадіжці цього ж магазину. Злочин стався 23 квітня - тоді з магазину винесли цигарки та алкоголь на суму 250 євро. Зловмисник працював у парі із напарником. Їх затримала поліція.

За матеріалами Lenta.ru

Реклама:

Головне сьогодні