У Нью-Йорку пройшов кубок світу з боїв подушками. Відео

— 18 травня 2011, 18:07

У нью-йоркському Брукліні відбувся кубок світу з боїв подушками Pillow Fight World Cup (PFWC). У заході брали участь виключно жінки - представниці США, Австрії, Японії та Швеції, повідомляє Lenta.ru із посиланням на місцевий портал WNYC.

Засновниками турніру PFWC виступили американець Ендрю Томпсон, що не раз виступав у ролі організатора подібних заходів, а також Австрійська ліга подушкових боїв (Austrian Pillow Fight League). Чому організатори кубка світу вирішили запросити на бої тільки жінок, не уточнюється.

За умовами змагання, учасниці могли битися стандартними подушками для сну. Вага "снаряду" не повинна була перевищувати 750 грамів. Бали нараховувалися за удари по тілу і голові суперниці (удари по руках і ногах жодних очок не приносили). Хто з учасниць змагання врешті-решт здобув перемогу, не вказується. Підсумки турніру поки також не опубліковані і на офіційному сайті PFWC.

Подібні змагання регулярно проводяться в різних країнах світу. Нещодавно у світі відзначався Міжнародний день подушкових боїв. У святкуванні взяли участь близько 130 міст.

Реклама:

Головне сьогодні